(VIDEO) Viceprvaci Europe cijelu noć slavili osvojeno srebro

nakon povratka u domovinu

(VIDEO) Viceprvaci Europe cijelu noć slavili osvojeno srebro

sij 27, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

'Željko Musa, Željko Musa! Zabio je zadnji gooool! Svi! Svi sad slave zbog tebe... Željko Musa, Željko Musa!', pjevali su viceprvaci Europe nakon povratka u domovinu našem Žacu zbog golčine koja nas je odvela u finale Europskog prvenstva.

Nismo u tom finalu slavili zlato, ali koga briga, barem su nam pošteno živce pokidali, a nas Hrvate i to nekad vodi u ekstazu jednaku zlatnoj medalji pa im kažemo - ma ne treba nam to zlato, kad se tako borite za naš grb. 

Sletili su nešto iza ponoći na hrvatsko tlo, a nakon šačice razgovora u zračnoj luci, otišli su na čašicu razgovora u jedan zagrebački restoran. Zasluženo, zaključit će svi. A još jednom su influenceri reprezentacije profesor Miljenko Rak i Damir Kajba pokazali kako slave Hrvati. 

Dok su na jednom videu Igor Vori i Kajba podigli upravo kondicijskog trenera reprezetnacije na ramena uz pjesmu Novih fosila, koja se inače ori Maksimirom, 'Za dobra stara vremena', na drugome je 'Profa' pokazao kako dečki slave uz 'bullhit' Luke Bulića napisan pred samo finale, prenose 24sata.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan je Miljenko Ra Hrvatska rukometna reprezentacij #croatiafullofflife

Objavu dijeli Damir Kajba (@damirkajba)

Dnevnik.ba

#3 234AdSense