StoryEditor

(VIDEO) Užasne scene u BiH: Napali snimatelje Čelika, psovali ih pa izudarali

Piše D  /  21.09.2020., 08:09h

Čelik je u derbiju petog kola Kantonalne lige ZDK slavio u gostima protiv ekipe Žepča s 2-0. Utakmicu je zasjenio užasan događaj u snimateljskoj kabini u kojoj su dečki iz Čelika dobili batine uz salve psovki i uvreda, prenose 24sata.hr.

Zeničani su nakon ovog derbija ostali jedina neporažena momčad u ligi jer je uoči iste Žepče također bilo bez poraza. No, golovima Popovića i Kolića Čelik je ostao sam na vrhu.

Poznato je da navijači Čelika na službenoj YouTube stranici kluba mogu gledati prijenose svog kluba. Čelik se i danas pobrinuo te je poslao ekipu u Žepče kako bi osigurali prijenos budući da se utakmice u BiH još uvijek igraju pred praznim tribinama.

A u 58. minuti dogodile su se nemile scene u kabini gdje su bili snimatelji Čelika. Nepoznata skupina upala je u kabinu, krenula vrijeđati snimatelje i psovati ih, a sve je završilo fizičkim nasiljem i ekipa Čelika izvukla je deblji kraj.

Čak su i igrači s travnjaka u čudu i nevjerici gledali što se događa. Situacija se smirila, ekipa je odradila posao do kraja, no fotografije po medijima pokazuju da je jedan od snimatelja završio s modricama na ruci. Sigurno je da će se i Čelik oglasiti na ovaj incident.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:53