StoryEditor

(VIDEO) Turistica u Londonu slučajno snimila kako joj prijateljici kradu novčanik

Piše D  /  05.07.2019., 10:07h

Tajlanđanku Ninu Spencer prilikom posjeta Londonu opljačkala je grupica uličnih lopova, a kako je šećući britanskom metropolom snimala vlog, kasnije je shvatila da je počinitelje slučajno snimila kamerom.

Dok je u društvu prijateljice Toi šetala kroz Cambridge Circus, u svega nekoliko sekundi djevojke su ostale bez stvari. Nakon što su prešle cestu, Toi je pogledala u svoju torbicu i shvatila da joj nedostaje 400 funti i kreditne kartice za koje je sigurna da su bile unutra.


Tako zbunjene, pogledale su video koji su snimile dok su šetale, a onda su imale što vidjeti. Snimka pokazuje kako je žena u crnom kombinezonu s naočalama na glavi gledala preko Nininog ramena, dok je druga žena u crnoj kožnoj jakni s mobitelom u ruci gledala u Toinu torbu.

U isto vrijeme, žena s naočalama je pomoću crne vrećice prikrila ruku kradljivice koja je bez problema izvukla novčanik iz Toine torbe. Njima dvjema pridružila se i treća osoba, također sa sunčanim naočalama, koja je držala narančastu jaknu i hodala oko njih kako bi brzo pohranila ukradeni predmet pod kaput.

Na kraju su sve tri skupa nastavile hodati u suprotnom smjeru od Toi i Nine. Devastirana Nina je za Viral Press rekla da je Toi prijavila krađu policiji, ali joj novčanik nije vraćen, prenosi Index.hr

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 13:03