StoryEditor

(VIDEO) Trojica huligana bez ikakvog povoda pretukli MMA borca pred djevojkom

Piše D  /  25.12.2019., 10:12h

Trojica nepoznatih nasilnika pretukli su 13. prosinca ruskoga MMA borca Dmitrija Kuznjecova bez ikakva povoda u moskovskome naselju Bibirevo.

Ruski mediji su o tom incidentu izvijestili tek nakon što se u utorak na društvenim mrežama pojavila snimka nadzorne kamere Video je otkrilo da Kuznjecov svoje napadače doista nije ničime provocirao.

Dapače, u tom je trenutku pomagao svojoj djevojci da iz automobila ponese platna za slikanje, a portal Gazeta prenosi da je i nesretna dama prilikom incidenta zadobila nekoliko ogrebotina. Kuznjecov je jednom od napadača uzvratio, međutim, potom je oboren na tlo. Ipak, odlučio je o svemu šutjeti i napad ne prijaviti policiji, a lokalnim je medijima potvrdio da nije zadobio teže ozljede, prenosi Večernji.hr.

Kuznjecov je u MMA karijeri ostvario devet pobjeda i šest poraza, a posljednji ulazak u ring je odradio bod kapom organizacije Fight Nights Global. U posljednje je vrijeme razmišljao o povlačenju iz tog sporta, pa i unatoč tome što je najavio nastup na turniru zakazanom za 28. prosinca. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:41