Article_Top_970x250

(VIDEO) Tottenhamovi navijači postali hit zbog reakcije nakon trećeg Oršićeva gola

šokirani

(VIDEO) Tottenhamovi navijači postali hit zbog reakcije nakon trećeg Oršićeva gola

ožu 19, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Ispadanje od Dinama navijači Tottenhama primili su kao šok nakon što je njihova momčad prokockala prednost 2:0 iz Londona i zahvaljujući hat-tricku Mislava Oršića nakon produžetaka se oprostila od Europa lige u osmini finala.

Dva su Tottenhamova navijača organizirala "watch along", odnosno prenosili su sebe kako gledaju i komentiraju utakmicu na Maksimiru, a njihove reakcije nakon trećeg Oršićeva gola su neprocjenjive.

U nevjerici su ustajali sa stolica, držali se za glavu, a dobar dio upućenih psovki teško je prevesti na hrvatski, prenosi Index.

"To je hat-trick za Oršića i Tottenham gleda ispadanju iz Europa lige ravno u lice. Ovo je sramota", govorio je jedan od aktera i pokušavao zadržati pribranost, dok je drugi udarao po stolu i psovao. "Kako ste dopustili da se ovo dogodi, hrpo piz*una?!" urlao je, a zatim su obojica bijesno nabrajala igrače koji su pustili zagrebačkog junaka da ih prođe slalomom i zabije za Dinamov prolaz.

Doduše, nije potrebno znati ni riječ engleskog da bi se na ovoj snimci osjetio užas i bijes navijača zbog zbivanja na Maksimiru

Dnevnik.ba