Article_Top_970x250

(VIDEO) Tomašić podržala Škoru: ´On je čovjek kojemu su temelji bogoljublje, domoljublje, čovjekoljublje´

putem facebooka

(VIDEO) Tomašić podržala Škoru: ´On je čovjek kojemu su temelji bogoljublje, domoljublje, čovjekoljublje´

lip 26, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot

Zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić na svojoj je Facebook stranici objavila snimku u kojoj je izrazila podršku Miroslavu Škori kao kandidatu na predsjedničkim izborima. Tomašić se oglasila nakon što su Hrvatski suverenisti ranije danas izrazili svoju potporu Miroslavu Škori.

'Ni teška viroza nije me mogla spriječiti da već danas otvoreno podržim Miroslava Škoru u kandidaturi za predsjednika Hrvatske', napisala je Tomašić uz video snimku objavljenu na njezinoj Facebook stranici.

'Dragi prijatelji, viroza je viroza, znam da treba mirovati ali barem na ovaj način želim doprinijeti skupa sa mojim kolegama Suverenistima u podršci za predsjednika Republike Hrvatske gospodinu Miroslavu Škori. Miroslav Škoro je političar, glazbenik, poduzetnik, dakle sve ono što čini jednog čovjeka kompletnim. Čovjeka kojemu su temelji bogoljublje, domoljublje, čovjekoljublje, a meni kao eurozastupnici je iznimno drago da gospodin Škoro želi Europu suverenih država članica. Dakle, imat ćemo predsjednika koji, kako je govorio naš predsjednik Tuđman, će krojiti Hrvatsku po mjeri čovjeka i Hrvatsku kakvu je hrvatski narod zaslužio. Sve ono što gospodin Škoro govori potpisujem, a kasnije će biti puno više vremena za uključivanje u punu kampanju', rekla je Ruža Tomašić u video obraćanju na društvenoj mreži.

Dnevnik.ba