StoryEditor

(VIDEO) Thompson s obitelji molio krunicu s Hrvatima širom svijeta

Piše D  /  14.05.2020., 07:05h

U molitvi krunice u teškom vremenu, kada su mnogi ljudi pogođeni posljedicama potresa u Zagrebu i pandemije koronavirusa u cijelom svijetu pridružio se i jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača Marko Perković Thompson sa svojom suprugom Sandrom koja je sama došla u Hrvatsku iz Kanade te njihovih petero djece, piše Narod.hr. 

“Supruga i ja smo nastojali živjeti sa vjerom, u zajedništvu, zajedno s našom djecom, kako su rasla sve do danas. Mi često molimo krunicu i to smo, nadam se, ostavili u nasljeđe našoj djeci, ovo je jedno novo iskustvo za nas, prelijepo iskustvo zajednštva u ljubavi i Duhu sa svim Hrvatima od Canberre do Buenos Airesa, po Europi.

Spot moje nove pjesme snimljen je u Slavoniji, iz koje naši mladi iseljavaju u druge zemlje, tražeći nekakav boji život i pravednije društvo, ono što im kod nas nedostaje.

Cilj mi je bio sa tim spotom i tom novom pjesmom “Ne boj se” poslati poruku zajedništva, važnost života hrvatskog čovjeka sa njegovom domovinom. Poruka moje pjesme je da se moramo svi zajedno boriti i izboriti za pravedno društvo.

Pjesma poziva na povratak u Hrvatsku i očuvanje naših temeljnih vrijednosti koje su utkane u naše nacionalo biće, znamo koja je uloga Katoličke Crkve. I blagoslov je za naš narod da se izborio za slobodu u Domovinskom ratu držeći krunicu u ruci”, kazao je Thompson.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:02