StoryEditor

(VIDEO) Tarik se vraća staroj ljubavi, pogledajte kako je protekla pilot emisija

Piše D  /  12.09.2019., 07:09h

Rekao je koji mu najdraži kviz, a koji nogometaš, hoće li mu nedostajati lovac Dean Kotiga te odgovorio na milijunsko pitanje.

Tarika u novoj-staroj ulozi pogledajte na poveznici.

Kviz počinje 8. sezonu prikazivanja na HTV-u nakon gotovo desetljeće duge stanke. Sedam sezona emitirano je od 2002. do 2010. i bilježile su rekordnu gledanost. Dosad je samo jedna osoba postala ‘milijunašem‘, točnije ‘milijunašicom‘, tj. odgovorila točno na svih 15 pitanja - Mira Bićanić godine 2003.

Redatelj kviza je Dalibor Sokolić, a urednik Igor Grković.  

"Tko želi biti milijunaš?" nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, za osvajanje novčanog iznosa koji može promijeniti sve. Mogu li natjecatelji izdržati pod teretom očekivanja, s milijun razloga da daju najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game-showu?

"Tko želi biti milijunaš?" je natjecanje u kojem je opće znanje neodvojivo od ljudske prirode: od koncentracije, strategije i mentalne snage pojedinca. Izazov je to u kojem natjecatelji pomiču svoje granice odgovarajući na pitanja čija novčana vrijednost raste kako igra odmiče. Izazov kojem će uspjeti odgovoriti samo najpripravniji, odlučni kad im se postavi pitanje: "Je li to Vaš konačni odgovor?".

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 02:17