StoryEditor

(VIDEO) Talijanska zastupnica: Gates sterilizira milijune žena i pretvara ljude u robove

Piše D  /  19.05.2020., 07:05h

Bill Gates je već uložio stotine milijuna dolara, preko "Bill i Melinda Gates fondacije", u testiranje i razvoj cjepiva protiv covid-19 u okviru međunarodnih napora za rješavanje krize izazvane koronavirusom.

 

Međutim, zastupnica Cunial tvrdi da je „Gates desetljećima radio na depopulacijskoj politici i diktatorskim planovima kontrole globalne politike, s ciljem stjecanja primati u poljoprivredi, tehnologiji i energetici“, pišu novosti.rs.

Također je istaknula da je milijarder svojevremeno izjavio da se, "radeći dobar posao na cjepivima, zdravlju i reprodukciji, globalno stanovništvo može smanjiti za 10-15 posto".

Cunial je optužila Gatesa da sterilizira „milijune žena u Africi“ i da stoji iza epidemije polioze koja je navodno „paralizirala“ pola milijuna djece u Indiji.

Tijekom govora je kazala da Gates surađuje s nekoliko multinacionalnih korporacija koje posjeduju 5G mrežu u SAD-u, a za koju teoretičari urota vjeruju da je povezana s pandemijom.

Stvarni cilj ulaganja ogromne svote novca u razvoj cjepiva, prema mišljenju zastupnice, je potpuna kontrola", "apsolutna dominacija" „pretvaranje ljudi u robove," kršenje suvereniteta i slobodne volje“.

Ona je zaključila da bi se postupcima Bila Gatesa trebao pozabaviti Međunarodni kazneni sud za zločine protiv čovječnosti.

Inače, Bill Gates je nedavno izjavio da je još 2016. godine upozorio Trumpa na prijetnju od pandemije.

- Osjećam se užasno. Mogli smo poduzeti mere i umanjiti štetu. Volio bih da sam učinio više da skrenem pažnju na opasnost - naglasio je osnivač Microsofta.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 12:12