StoryEditor

(VIDEO) Srbija: Miješalica radi, lopta stoji, nogometaši se tuku

Piše D  /  29.03.2021., 01:03h

Niželigaški nogomet ponekad je puno zanimljiviji od profesionalnog jer se igre srcem. Ne za milijune, nego za hranu i piće poslije utakmice. Bude tu često dobrih poteza, ali još češće i nasilja. Jer se igra isključivo srcem pa mnogi nerijetko u potpunosti izgube ‘kompas‘.

Takve smo scene gledali na utakmici šestog ranga srpskog nogometa između Bežanije i BUSK-a koja je prekinuta zbog sveopće tučnjave u kojoj su sudjelovali baš svi. Od predsjednika, nogometaša do klupskog domara...

Naime, po isteku 60. minute pri vodstvu Bežanije 3-0 došlo je do prekida, kažu informacije sa stranice Nogometnog saveza Beograda.

Predsjednik domaćina je, navodno, napao trenera BUSK-a, koji mu nije ostao dužan pa se u obračun uključilo i osiguranje predsjednika Bežanije. U obranu svog trenera stigli su igrači te je nastao potpuni kaos. Jednom je nogometašu u tuči, navodno, slomljena ruka.

Nemile scene u srpskom nogometu zabilježile su i kamere, a na snimci se može vidjeti kako se članovi dvaju klubova tuku oko miješalice za beton... Koja radi.

Dnevnik.ba 

14. travanj 2024 04:51