StoryEditor

(​VIDEO) Sramotno ponašanje novinara u Sarajevu prema treneru Zrinjskog

Piše D  /  28.02.2019., 10:02h

Nakon što je trener Sarajeva Husref Musemić ‘rekao svoje‘ na pressici, došao je red na Sliškovića za kojeg je jedan ‘novinar‘ imao pitanje za koje nema mjesta na press konferencijama najboljih sportskih kolektiva u državi.

Točnije, rečeno, nije se radilo o pitanju već o neumjesnoj provokaciji za Baku. "Evo Baka, minimalan poraz na klupi Chelseaja...", započeo je on, a kasnije se pravdao da je u pitanju šala pa je postavio ‘pravo‘ pitaje strategu Zrinjskog.

 Baka nije napravio nikakvu reakciju na ovu neumjesnu provokaciju koja zaista nije imala smisla posebno ako se zna o kako važnoj utakmici se radilo.

Spomenuti je dio videa s pressa u kojem postavlja ovo pitanje objavio na vlastitom Facebook profilu što samo potvrđuje da je degradacija Zrinjskog, Sarajeva i posla koji ostale kolege rade bila namjerna i nešto čime se treba hvaliti, piše SportSport.ba.

Klubovi svakako trebaju paziti da se samo mediji mogu akreditirati za ovakve događaje jer se na ovaj način umanjuje vrijednost klubova i lige. Ovim se vrijeđaju i navijači domaćih timova te se sada očekuje i potez press službi klubova.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:45