Article_Top_970x250

(VIDEO) Splićanka iz stožera HDZ-a nasmijala društvene mreže svojim izjavama

slavila u stožeru

(VIDEO) Splićanka iz stožera HDZ-a nasmijala društvene mreže svojim izjavama

svibnja 31, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

U splitskom HDZ-u imali su polovično uspješnu večer jer je Vice Mihanović izgubio od Ivice Puljka u utrci za gradonačelnika, dok je Blaženko Boban ostao župan Splitsko-dalmatinske županije.

U stožeru je bilo veselo, jela se torta i pio šampanjac.

Drago mi je radi Blaženka, ali zbog gospodina Vice mi je žao. Trudili smo se prikupiti što više glasova i biti što aktivniji, ali eto, rekla je za 24sata.hr Dragica Žuljević u stožeru splitskog HDZ-a.

Odgovorila je i na pitanje koji je bio problem što je Mihanović dobio 8.000 glasova manje od novog gradonačelnika Splita.

Dosta građana nije pristupilo glasovanju s obzirom da je nedjelja, možda su otišli na selo ili ne znam. Pretpostavljam da dosta građana nije pristupilo, ne vidim drugog razloga, dok je gospodin Karlo Čulina u njezinom društvu objasnio:

S rezultatima i nismo baš zadovoljni. Koliko smo se potrudili, angažirali kroz reklame, udruge i ostalo, nadamo se da će u budućnosti rezultati biti dosta bolji. Svaki poraz je neka nova lekcija, svi bi trebali nešto naučiti iz ovoga što se dogodilo.

U stožeru nije bilo previše tuge, istaknuo je i sam Mihanović da su još uvijek najjača opcija u gradskom vijeću, a dobili su i županiju. No, gospođa se osvrnula na cijelu kampanju.

Vjerojatno je bilo u pitanju i nekih podmetanja, ali tako je, kako je. U budućnosti možda malo više sreće i to je to, zaključila je Žuljević za 24sata.hr.

Dnevnik.ba