StoryEditor

(VIDEO) Snimljena dvojica muškaraca kako bježe u vrijeme požara na kafiću u Mostaru

Piše D  /  01.06.2021., 10:06h

Jutros oko četiri sata i 20 minuta je, prema informacijama policije i lokalnih medija, zapaljen ugostiteljski objekt "Forza", a osim kafića oštećena su i dva stana iznad objekta, vatrogasno vozilo, trafika i tri poslovna objekta.

Kako neslužbeno saznaje Hercegovina.info, dvije maskirane osobe su prostor polile zapaljivom tekućinom, a zatim je bačena baklja. Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih  poslova HNŽ Ljudevit Marić nije mogao potvrditi da je požar namjerno zapaljen, međutim okolnosti su jasne ako pogledamo jutrošnji videosnimak.

Nadzorne kamere u gradu su snimile dvojicu muškaraca kako trče u blizini kafića, u četiri sata i 18 minuta, neposredno prije nego što je policiji prijavljen požar, a jednom od njih dvojice je zapaljena noga.

Vatrogasci su lokalizirali požar jutros, a policija još uvijek vrši uviđaj kako bi se utvrdio uzrok požara nakon čega će i objaviti službene informacije.

Stanari zgrade kažu da su vatreni plamenovi prelazili deset metara i da je bilo zastrašujuće, ali na svu sreću su svi izašli iz stanova i nije bilo ozlijeđenih, piše Klix.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:36