StoryEditor

(VIDEO) Snimljen trenutak kad je ubijen napadač u Londonu: Okružili ga policajci u civilu...

Piše D  /  03.02.2020., 11:02h

Objavljeni su šokantni prizori trenutka ubojstva terorista u Londonu kada se tim policajaca u civilu obrušio na njega sa svojim revolverima. Video je snimio slučajni očevidac iz autobusa, a na njemu se vidi kako muškarci u trapericama, trenirkama i kapuljačama ciljaju vatrenim oružjem u zgrčeno tijelo Sudesha Ammana, javlja Daily Mail.

Jedan od policajaca šutnuo je nož, a treći policajac dolazi na mjesto događaja na plavom motociklu, dok drugi muškarac promatračima viče da odu. Dok autobus nastavlja s vožnjom, prolazi pored dvije žrtve koje leže na kolniku. Dvoje nedužnih prolaznika, muškarac i žena, izbodeni usred dana, leže pred desecima užasnutih prolaznika na jednoj od najprometnijih trgovačkih ulica Južnog Londona.

Pored jedne žrtve na kolniku u Streathamu vide se dječja kolica dok građani očajnički pokušavaju pružiti prvu pomoć.

Zbog straha od eksplozije napadačevog “samoubilačkog prsluka”, desecima kupaca naređeno je da se sklone iza zatvorenih vrata jedne trgovine. U Life kafiću, ljudi su bezbrižno uživali u ručku ne znajući za teroristički napad sve dok policija nije upala unutra. “Moramo se evakuirati. Dogodio se teroristički incident… Ako želite ostati na sigurnom, poslušat ćete me”, upozorio je policajac.

Na pitanje konobarice mogu li dobiti pola sata da dovrše obroke, njegov odgovor je bio jasan: “Gospođo, terorist je ubijen upravo tamo dolje. Na sebi imaju prsluk s mogućom eksplozivnom napravom. Ako želite ostati otvoreni pola sata i želite ugroziti živote ljudi, samo izvolite.”

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 22:33