Article_Top_970x250

(VIDEO) Procurila snimka! Messija seksualno uznemiravali ispred kamera, imao je tek 18

bizarno

(VIDEO) Procurila snimka! Messija seksualno uznemiravali ispred kamera, imao je tek 18

svibnja 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Messi je u emisiju bio pozvan kao gost budući da je upravo tih mjeseci s Barcelonom potpisao svoj prvi seniorski ugovor.

Španjolski list Marca iskopao je u nedjelju doista bizarnu snimku koja datira iz 2005. godine, a na kojoj možemo vidjeti kako Lionela Messija domaćini emisije 'No hay 2 sin 3' opetovano seksualno uznemiravaju, hvataju za stražnjicu, pa čak i pipkaju za spolovilo, piše Večernji.hr.

Ponajboljem nogometašu svih vremena tada je bilo samo 18 godina, pa premda niti u jednom trenutku nije digao glas i prosvjedovao protiv takvog ponašanja, snimka jasno dočarava da mu je itekako bilo neugodno i da takvo nastranje na njegove intimne dijelove tijela nije smatrao duhovitim.

Vjerojatno je Messi u tome trenutku sam sebe tješio da je sve to samo šala budući da je emisija bila humorističnoga karaktera, ali je teško zamisliti da bi Argentinac takvo ponašanje danas dopustio.

Inače, show No hay 2 sin 3 trajao je samo tri sezone na argentinskom Kanalu 9, a Messi je u emisiju bio pozvan kao gost budući da je upravo tih mjeseci s Barcelonom potpisao svoj prvi seniorski ugovor. 

Izuzmemo li hvatanje za stražnjicu prilikom njegova ulaska u studio (3:40), jedan od gorih trenutaka u emisiji vidjet ćete na 5:40.

Dnevnik.ba