StoryEditor

(VIDEO) Procurila Maradonina snimka čovjeku kojeg sumnjiče za njegovu smrt

Piše D  /  03.02.2021., 12:02h

Slavni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona preminuo je prošle godine, a njegova smrt i dalje je glavna tema u cijelom svijetu. Argentinska "Kronika TV" objavila je video Diega Maradone,  posljednjeg javnog obraćanja legendarnog Argentinca, samo nekoliko dana nakon što su mu u privatnoj bolnici Olivos Clinic u Buenos Airesu uklonili hematom na mozgu, prenosi Večernji.hr.

Maradona je, nakon što je pušten iz bolnice poslije operacije glave, gostovao u jednoj TV emisiji. Video je snimljen u njegovoj kući, Maradona je bio za stolom u kuhinji dok je ručao, ispred njega se doslovno vidi juha, a u društvu s njim je bila Veronica Ojeda.

Razlog za objavu ove snimke je to što se i dalje vodi istraga zbog čega je Maradona preminuo, a glavni krivac na listi je za sada čovjek koji ga je navodno nesavjesno liječio. Liječnik,Leopoldo Luque.

Upravo se njemu obraća Maradona u ovome videu:

- Natučen sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz svoje jazbine. Pusa, Luque. Leopoldo Jacinto Luque - rekao je Maradona na videu.

Inače, procurila je i snimka razgovora Maradoninog liječnika i psihijatrice.

- Ušli smo u sobu, a Diego je bio hladan, jako hladan. Pokušali smo ga oživjeti i podići mu temperaturu, ali nismo uspjeli. Napustio sam sobu, ništa mi ne govore pa sam otišao. To je to. Augustina, to je ono što smo morali učiniti. Obitelj je bila svjesna svega, razgovarali smo.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:44