StoryEditor

(VIDEO) Pretukao ženu u teretani u Srbiji: "Ja sam od danas glavni..."

Piše D  /  08.07.2021., 01:07h

Nakon što je šakama izudarao radnicu u teretani u Beogradu, U.R. (19), otišao je kući i na društvenim mrežama objavio svoju stranu priče. Podsjetimo, mladić se prvo posvađao s radnicom koja mu je rekla da ne smije sjediti za pultom jer nije zaposlen u teretani.

Na snimci koju je objavio vlasnik teretane, vidi se kako je U.R. svom snagom udario u stolac, nasilno odgurnuo zaposlenicu i počeo šakama udarati drugu ženu dok ga nisu zaustavili posjetitelji u teretani.

- Ako kojim slučajem vidite neki kaos ako sada idete u teretanu, znajte sam ja napravio kaos. Da se zna! Od danas sam ja glavni u toj teretani i nadležan za sve - napisao je mladić na društvenoj mreži, prenosi Kurir

Iznio je i svoju stranu priče. 

- Htio sam ući na pult i sjesti na stolac, a onda mi je došla ta djevojka i rekla: "E, ne možeš, ja ti ne dam, nećeš moći preko mene. Zvat ću policiju, zvat ću Vanju, bivšeg atletičara" - opisuje mladić i navodi kako ga je dotični Vanja i nazvao i rekao mu da će ga izbaciti iz teretane. Nakon toga su krenule psovke i prijetnje.

- Kada sam udario onu stolicu, evo noga mi je krvava, vidite ovo! Ne lažem, šepam. Dobro je da nisam slomio zglob - objašnjava dalje mladić. 

Dotični Vanja ga je ponovno nakon napada na radnicu nazvao i pitao ga zašto je pobjegao, a mladić je svoje pratitelje na društvenim mrežama obavijestio da razmišlja o tome da i Vanju "prebije kao p****" i rekao im da u komentarima pišu tko sve podupire njegovu nasilnu ideju. 

Policija je mladića uhitila nakon napada, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. rujan 2021 07:43