StoryEditor

(VIDEO) Pozlilo muškarcu zazidanom u kući, izvukli ga vatrogasci

Piše D  /  11.05.2019., 03:05h

Željku Perkoviću (57) koji je ostao zazidan u kući u Biogradu pozlilo je u subotu nešto prije 15 sati, a pred kuću su stigli vatrogasci i Hitna pomoć kako bi odlučili na koji način će izvući muškarca van, javlja portal 24sata.

Oko 15.30 sati odlučeno je kako će muškarca spustiti vatrogasnim ljestvama. Nakon što su ga spustili, odmah su ga prebacili u kola Hitne pomoći. Nakon njega, vatrogasci su se vratili prema kući kako bi izvukli i psa koji je s Perkovićem bio u kući.

Željko Perković (57) i labradorica Clea ostali su u četvrtak zazidani u kući nakon sudske odluke kojom se ulazna vrata moraju zabetonirati, a Perkovićeva supruga Duška (52) i sin Mario (21) noć su proveli u automobilu. 

Jučer su ispričali kako su spavali u autu, gdje je bilo hladno, a suprug im je bacio stari prekrivač. Sudski ovršitelj došao je u četvrtak s policijom i zidarom da zazida vrata. Ranije su Perkovićevi prolazili do kata kroz hodnik Željkova brata blizanca Zlatka, no kažu da ih je stalno napadao i branio im prolaz te da su morali dolaziti uz pratnju policije. Zato je Željko zazidao prolaz iz bratova hodnika na stubišta, a otvorio drugi, na bočnoj strani kuće, koji vodi izravno sa stubišta u dvorište. Nakon što su u četvrtak ta vrata skinuli, a otvor zazidali, Željko i Clea ostali su zatočeni u kući bez izlaza.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 18:31