StoryEditor

(VIDEO) Potjera u Londonu: Muškarac izbo ženu i jednogodišnje dijete

Piše D  /  05.06.2018., 02:06h

Žena i dijete pronađeni su s ubodnim ranama u ponedjeljak navečer u Felthamu, zapadnom Londonu. Policija je objavila da je dijete u kritičnom stanju, dok ženine ozljede nisu opasne po život. Mirror je objavio snimke s mjesta napada na kojima se vide krvavi tragovi na ulazu u zgradu.

Susjedi šokirani napadom: "Vidio sam dva dječaka kako bježe i vrište"

Na mjesto napada stiglo je oko 50 policajaca, hitna pomoć i helikopter koji je odmah prevezao žrtve u obližnju bolnicu. Svjedokinja je za Telegraph izjavila: "Nedavno su se doselili u susjedstvo blizu mog prijatelja. Sinoć nismo mogli spavati. Ovo je osobito šokantno za majke".

Susjed Gary Fletcher izjavio je kako je vidio dva dječaka koji su svjedočili napadu i u šoku bježali: "Trčali su i vrištali. Jedan je pokazivao na svoj trbuh pa pretpostavljam da su vidjeli napad".

Jedan od susjeda izjavio je za Mirror da je cijeli dan prije napada čuo vikanje. Također je rekao kako je jedan od policajaca zaplakao kada je stigao na mjesto napada i ugledao izbodeno dijete. Policija je zamolila stanovnike s potencijalnim informacijama o napadaču za pomoć.

Dnevnik.ba 

26. travanj 2024 11:12