Article_Top_970x250

(VIDEO) POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata

šokantno

(VIDEO) POLICIJSKA BRUTALNOST U MOSTARU Premlatili mladića zbog kršenja policijskog sata

tra 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nakon premlaćivanja odvezen je u PU Mostar gdje mu napisana kazna za kršenje mjere policijskog sata i pušten je sam u pola noći da pješači doma bez medicinskog pregleda

Nije nikakva tajna da policija prekršajnim prijavama kažnjava one koji prekrše policijski sat, ali video snimak koji je večeras dostavljen našoj redakciji govori o policijskoj brutalnosti o kojoj treba provesti istragu. 

Kako se navodi u poruci koju smo dobili, mladić se u subotu u 23 sata vraćao u stan. Nije sporno da je prekršio zabranu kretanja koja je na snazi, ali ono što slijedi svakak treba dodatno pojašnjenje ili istragu. 

Naime, pred ulazom u zgradu na mladića se zalijeću dva policajca i premlaćuju ga, a zatim odvode u policijsku postaju. 

-Nakon premlaćivanja odvezen je u PU Mostar gdje mu napisana kazna za kršenje mjere policijskog sata i pušten je sam u pola noći da pješači doma bez medicinskog pregleda. Nakon što mu je pozlilo u domu, mladić se sam javio na CUM SKB Mostar gdje su mu utvrđene povrede - navodi se u poruci koju smo dobili. 

Očekujemo da će se o svemu očitovati MUP HNŽ tijekom sutrašnjeg dana. Sudeći prema snimku, neće biti problem prepoznati o kojim se policajcima radi, a sve nas zanima što je povod divljačkog nasrtaja na mladića, prenosi Pogled.ba

Dnevnik.ba