StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte ludnicu iz svlačionice Osijeka nakon pobjede protiv Hajduka

Piše D  /  17.04.2021., 09:04h

Mislim da smo 96 minuta bili bolja ekipa na terenu, u fazi obrane bili skoro pa perfektni. Hajduku smo dali samo jedan šut na Poljudu. Imali smo ideju koju smo htjeli primijeniti na terenu, sve zamišljeno smo ispunili i zasluženo pobijedili. Malo ćemo proslaviti pobjedu, a onda razmišljati o idućoj utakmici, rekao je Nenad Bjelica nakon velike pobjede Osijeka nad Hajdukom (1-0) pa pohitao proslaviti s dečkima.

I dok su s jedne strane Poljuda vladali muk i tišina, s druge se orila pjesma pobjednika. Unutar ‘poljudske ljepotice‘, okruženi bijelim zidovima, netom što je utakmica završila još mokri i umorni od velike predstave što su ju prikazali na travnjaku, igrači Osijeka skakali su i slavili povratak na vrh tablice uz pjesmu, prenose 24sata.

A u središtu grotla bio je Nenad Bjelica. Predvodio je pjesmu svojih ‘pulena‘ slavodobitno mašući rukama i pjevajući iz sveg glasa.

Hajduk je i ovog puta bio lošiji. Posljednji put kada su ‘bijeli‘ odmjerili snage s Osječanima izgubili su 2-0, a onda pokrenuli niz od osam utakmica bez poraza. I baš je ponovno Bjeličina momčad bila kobna - sasvim zasluženo.

Od početka do kraja utakmice vidjela se nadmoć ‘bijelo-plavih‘, a gol glavom Miereza iz 48. minute bio je dovoljan za slavlje. Hajdukov Fossati je do kraja susreta isključen (85‘) pa je domaćin ostao i s igračem manje.

Osijek je uvjerljivom predstavom u srcu Splita nastavio utrku s Dinamom za naslov prvaka HNL-a pa se nakon nepunog 29. kola probio na vrh. Sada ima bod prednosti (65) nad zagrebačkim rivalom (64) s tim da ima dvije utakmice više pa će se tijesna borba voditi do samog kraja.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:16