Article_Top_970x250

(VIDEO) Pogledajte kako je političar iz Trebinja vikao na suce zbog čega je i uhićen: "Na posao, odmah..."

pušten na slobodu

(VIDEO) Pogledajte kako je političar iz Trebinja vikao na suce zbog čega je i uhićen: "Na posao, odmah..."

svibnja 24, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, uhićen je jutros u Trebinju nakon što je snimao suce u ovom gradu dok sjede u ugostiteljskom objektu.

Kako je i sam napisao na svom blogu, Vukanović je u gradu sreo suce Osnovnog i Okružnog suda Milana Bosića i Bojana Stevića te ih pokušao "postrojiti", odnosno natjerati ih da iz kafića odu na posao.

"Što radite u kafani u 10 i po' sati. Na pos'o! Odmah! Kad si došao na posao danas?", pitao je Vukanović suce dodavši kasnije da im građani mjesečno daju 4.500 KM da bi usred radnog vremena sjedili na kavi.

Na pitanje što ne rade danas, usred radnog vremena, nisu željeli da mu odgovore. Što više, jedan od njih mu odgovara "Je li te to opet ludilo uhvatilo? Promjena vremena".

U desetominutnoj videosnimci Vukanović galami na suce zbog "nerada i nepoštenja". Pita ih zašto brane pedofile i kriminalce navodeći im primjere za svoje tvrdnje. U cijelom snimci se može čuti zanimljiva rasprava između sudaca i Vukanovića o različitim predmetima koji su se našli na sudovima u Trebinju i konačnim ishodima tih predmeta.

Također ih pita zbog čega umjesto onih koji zaista krše zakone, oni uporno procesuiraju njega.

"Jesam li ja najveći kriminalac ovog grada? Koliko ste mi para do sada uzeli? Što ste uradili s prijavama?", govori im on vidno ljut, izrevoltiran njihovim neradom i posljednjim "plavim kuvertama" koje je dobio.

Suci su pozvali i policiju, koja je došla i uhitila Vukanovića. On ističe da su se policajci prema njemu ponašali korektno i profesionalno, a ubrzo je i pušten iz pritvora.

Dnevnik.ba