Article_Top_970x250

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao spektakularan doček za viceprvake Europe koji je organiziran u Mostaru

srebreni kauboji

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao spektakularan doček za viceprvake Europe koji je organiziran u Mostaru

sij 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Sinoć je u Mostaru na Vojničkom igralištu organiziran doček rukometaša koji su osvojili srebro na Europskom prvenstvu završenom u nedjelju.

Više tisuća ljudi priredilo je sinoć u Mostaru spektakularan doček za Kauboje koji su na Euru osvojili srebrenu medalju, a podrijetlom su iz Hercegovine. Na dočeku su bili Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić, Marin Šego, Andrej Hrstić i Josip Šarac.

Igor Karačić, koji je izabran za najboljeg srednjeg vanjskog na Euru bio je dočekan s posebnim ovacijama.

"Kao klinci smo prije dvadesetak godina započeli svoje korake. Nakon 20 godina doživjeli smo da nas naš Mostar ovako dočeka", rekao je Igor Karačić.

Cijela Hercegovina je tu, volim vas sve jer ste nam ovim dočekom pokazali da ste vidjeli da smo dali zadnji atom snage - rekao je Marić koji je zapjevao ''Tiho tiho teče Neretva''.

"Imam tremu, volim vas sve. Mislim da smo sve dali, zadnji dio snage, a vi ste nam uzvratili", poručio je Marino Marić.

Navijači su stigli iz cijele BiH - sa zastavama Hrvatske i natpisima gradova Ljubuški, Čapljina, Posušje, Vitez...te transparenata u znak potpore igračima iz Hercegovine.

Podsjećamo, u dramatičnoj utakmici hrvatski rukometaši su u finalu izgubili od Španjolske rezultatom 20-22, a nakon povratka u Hrvatsku bio im je organiziran i doček u Zagrebu.

Dnevnik.ba