StoryEditor

(VIDEO) Pobješnjeli muškarac na sudu izudarao vlastitog brata, razlog slama srca

Piše D  /  05.07.2019., 05:07h

Muškarca koji je osuđen za ubojstvo vlastitog sina udario je njegov vlastiti brat, samo nekoliko trenutaka nakon što je u srijedu osuđen na 25 godina zatvora, piše Daily Mail. Naime, 23-godišnji Kwin Boes uhićen je u svibnju prošle godine nakon što je njegov 11-mjesečni sin Parker umro od posljedica udarca u glavu.

U videosnimci koja se pojavila na društvenim mrežama, uhvaćen je trenutak kada je brat dotrčao do vezanog Boesa dok je napuštao sudnicu u američkom gradu Evansvilleu, Indiana, te ga udario u lice. Odvojili su ih sudski izvršitelji. Brat, koji nije imenovan, uhićen je zbog toga što je udario Boesa. Stavili su mu lisice, a dok su ga odvodili povikao je: “Dečki, ne odupirem vam se.”

Boesov sin preminuo je prošle godine nakon što je u bolnicu doveden bez znakova života. Prebačen je u drugu ustanovu, ali liječnici ga nisu mogli oživjeti. Boes je rekao policajcima da je beba pala s ‘jastuka’ na kauču, udarila glavom i umrla. Medicinski istražitelj zaključio je da je njegova smrt zapravo rezultat ubojstva.

Dnevnik.ba

 

26. travanj 2024 05:59