StoryEditor

(VIDEO) Parma šokirala Juve: Kapetan Mandžo asistent i sukrivac za izjednačujući gol

Piše D  /  03.02.2019., 07:02h

Zaigrao je od prve minute u domaćoj utakmici Juventusa protiv Parme, a trener Massimiliano Allegri povjerio mu je kapetansku vrpcu. Juventus je bio nadomak pobjede, vodio je 3:1, a na kraju je završilo 3:3. Mandžukić je sudjelovao u akcijama kod dva gola ‘Bianconera‘, a jednom je izravno asistirao. Dvostruki strijelac u Torinu bio je Cristiano Ronaldo koji sada na kontu ima 17 golova i najbolji je strijelac Serie A.

Ronaldo je prvi gol zabio u 36. iz pada, a u 62. je na 2:0 povećao Daniele Rugani u akciji koju je započeo upravo Mandžukić. Super Mario je lijepo ubacio s lijeve strane, Ronaldo je asistirao glavom, a Rugani pospremio loptu u mrežu.

U 64. minuti se Parma vratila golom Antonina Barille. Samo dvije minute kasnije Ronaldo je zakucao glavom u mrežu loptu koju je ubacio Mandžukić. Ali, tu nije bio kraj. U 74. minuti Gervinho je smanjio na 3:2, a u trećoj minuti sudačke nadoknade isti je igrač zabio za konačnih 3:3. Parma je visokim presingom pritisnula Juventus, Mandžukić je izgubio loptu kod svoje gol crte, a Gervinho je iskoristio priliku.Mandžukić je ove sezone u 22 utakmice postigao devet golova, a ovo mu je bila peta asistencija- Izvan travnjaka je zbog ozljede lijevog bedra pauzirao od 29. prosinca prošle godine i utakmice protiv Sampdorije.

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:13