StoryEditor

(VIDEO) Ovako je Stanković blatio Modrića i Vatrene

Piše D  /  18.07.2018., 04:07h

"Za kraj nešto što inače ne radim, a to je obraćanje naciji. U razgovoru s gospodinom Joškom Jeličićem nisam pretjerano iznosio, i možda to i ne treba, svoje stavove o ovome što se događa s Lukom Modrićem. Međutim, preintrigantna mi je bila stvar da danas na kraju emisije ne bih nešto rekao", kazao je Aleksandar Stanković.

"Zgražate se nad onime što je učinio Luka Modrić. Ajde postavite si pitanje: Zašto se zgražate? Ajmo na jednostavnije pitanje. Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetke milijuna eura? Biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomogla postati milijunaš? Devedeset posto vas ne bi nikad svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića. Ovo što govorim ne znači da je taj Modrićev potez plemenit ni moralan, to samo znači da je to realitet", rekao je voditelj i nastavio:

"Naravno, pitat ćete se, a što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja? Pa, tko vam je kriv što vjerujete u to. Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su, kao i svi mi, najbolji ambasadori sami sebe. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da na travnjaku netko gine za vas... E, pa moguće da je to vaš problem", izjavio je Stanković.

Potom se Stanković uhvatio bajki, zubić vile i "zubić Modrića".

"Priznajte sebi da vjerujete u zubić vile i sad ste razočarani što vam zubić Modrić nije ispod jastuka ostavio čokoladu. Velika većina nas na ovome svijetu prvenstveno misli na sebe. I rijetki su ti koji su u razmišljanju o višim ciljevima i idealima. Nije tu Luka nikakav izuzetak", rekao je Stanković, a onda krenuo dodao:

"Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upala su u pub i mačetama krenuli probadati goste. I znate što se tada događa? Kao u Tarantinovu filmu iz kuta kafića ustaje 47-godišnji navijač lokalnog kluba Milwall, treća liga, i sam kreće na ovu trojicu uz psovku i urlik", rekao je voditelj, a onda teatralno ustao iz stolice i raširio ruke:

"I‘m Milwall, come on bloody bastards, I‘m Milwall, come on!", vikao je Stanković u studiju.

"Eto, to je klub. To su cojonesi [muda, op.a.] do poda, a ne oni u Osijeku. To je nažalost vrta koja izumire, a sve ostalo... Sve ostalo je zubić vila. Doviđenja!", rekao je tada Stanković.

POGLEDAJTE VIDEO

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 14:40