Article_Top_970x250

(VIDEO) Odlučio opljačkati bankomat pa umjesto njega raznio sebe i poginuo na mjestu

NIJE BAŠ RAZMIŠLJAO

(VIDEO) Odlučio opljačkati bankomat pa umjesto njega raznio sebe i poginuo na mjestu

lis 10, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Tragičan kraj za lopova koji je pokušao opljačkati bankomat, zabilježen je na kameri. Video snimka nadzorne kamere prikazuje posljednje trenutke mlađeg muškarca (37) u njegovim posljednjim trenutcima života, kada je namjeravao opljačkati bankomat u ruskom gradu Čerepovec.

Tešku i čvrstu metalnu konstrukciju namjeravao je raznijeti eksplozijom, ali udar je bio tako jak da su teška vrata na ulazu u prostoriju s bankomatom odletjela oko 10 metara.

Čovjek je poginuo na mjestu dok je postavljao improvizirani eksploziv, sigurnosna kamera snimila je njegove pripremne radnje, ali i sam kraj kada se sve zacrnilo.

Prvi policijski izvještaji kazali su da je neidentificirani muškarac poginuo kada je eksploziv raznio njega umjesto bankomat. Kasnije je policija krenula u potragu za sudionikom koji je pobjegao. Iz bankomata nije nedostajao niti novčić, javljaju.

"Čula se jaka eksplozija i zvuk lomljave stakla", za lokalne novine rekla je žena koja živi u istoj zgradi u kojoj se dogodila eksplozija, prenosi 100posto.hr.

Dnevnik.ba

Tagovi: