StoryEditor

(VIDEO) Objavljena snimka pritrčavanja dvojice huligana vaterpolistima Zvezde

Piše D  /  10.02.2019., 01:02h

Jutarnji list objavio je kratki video na kojemu se vidi kako kroz kadar iznenada protrčavaju dvojica nasilnika.Splitska policija je u nedjelju priopćila da su uhićena trojica od petorice napadača na vaterpoliste.

- U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje dalo svoje rezultate. Naime, policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres. Od zaprimanja dojave o događaju u sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili. O daljnjem tijeku odnosno dovršetku kriminalističkog istraživanja detaljno ćemo izvijestiti javnost, poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.Mladić (29) koji se od razularene rulje spasio skokom u more naknadno je zatražio liječničku pomoć, sat i pol nakon samog incidenta, te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda glave, sljepoočnice i nosa. Njega su navodno petorica napadača udarili metalnom šipkom, dok su druga dvojica mladića koji su uspjeli pobjeći dobili udarac u leđa, odnosno u nogu, ali oni nisu zatražili liječničku pomoć u splitskoj bolnici. Splitskim napadačima navodno je zasmetalo što su vaterpolisti na sebi imali majice Crvene zvezde, pa su prvo tražili da ih skinu, a potom ih i napali.

Zbog napada je utakmica protiv Mornara, koja se trebala igrati od 20.30 sati, otkazana, a vaterpolisti Crvene Zvezde su se hitno vratili u Beograd.

Dnevnik.ba

 
20. travanj 2024 10:57