StoryEditor

(VIDEO) Objavljena snimka hladnokrvne mafijaške likvidacije u Beogradu

Piše D  /  05.05.2020., 02:05h

Objavljena je snimka hladnokrvne likvidacije kriminalca Davorina Baltića, koja se dogodila 1. siječnja 2018. godine na Vračaru u Beogradu. Baltić je bio jedna od žrtava brutalnog rata kavačkog i škaljarskog klana.

Snimku likvidacije je objavio jučer portal KRIK i na njemu se vidi kako dvojica napadača obučeni u bijela odijela prilaze Baltićevom automobilu i s obje strane, vozačevog i suvozačevog sjedišta, ispaljuju "kišu" metaka.

Jedan napadač imao je pištolj, dok je drugi u ruci držao poluautomatsko oružje. Oni su u garažu ušli odmah za Baltićem, okružili automobil i počeli pucati, prenosi Blic.

Baltića su iz službe za sigurnost označavale kao pripadnika kavačkog klana, a on je ubijen dok je svojim automobilom “golf 7” ulazio u garažu zgrade u kojoj je živio na Vračaru. U vozilu je, na suvozačevom mjestu, sjedila policajka Marija Nikolić, inače njegova kuma, koja je u obračunu prošla bez ozljeda.

Cijelu snimku brutalne likvidacije zabilježile su nadzorne kamere zgrade u kojoj je ubijeni Baltić živio, a spomenuti video-zapis je sada, nakon više od dvije godine od zločina, objavio KRIK.

Napominjemo da je sadržaj uznemirujući!

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 12:21