Article_Top_970x250

(VIDEO) Objavljena snimka desetogodišnjeg Vučića iz 1980. godine

i tada je volio kameru

(VIDEO) Objavljena snimka desetogodišnjeg Vučića iz 1980. godine

lip 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot

Radiotelevizija Srbije nedavno je u okviru emisije "Trezor" emitirala snimku iz 1980. godine s manifestacije "Radost Europe", kada je, igrom slučaja, izjavu za tu televiziju dao današnji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tada desetogodišnjak.

Vučić je govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije "Radost Europe" s prijateljima iz inozemstva, ali i o dječaku iz Austrije kojega je te 1980. godine ugostio u svom domu, piše Blic.

Naime, u okviru manifestacije djeca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsjednik Srbije tada je u dom primio dječaka iz Austrije po imenu Leopold Vischer.

"On se dosta zanimao za sport, posebno za sudjelovanje 'Crvene zvezde' u europskim kupovima jer je tada Zvezda igrala zaista odlično. Na njihovu želju mi smo ovdje odigrali jednu prijateljsku utakmicu, i mi smo pobjedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje mi smo ostali pravi prijatelji čija prijateljstva nitko neće moći da izbriše. On se zvao Leopold Vischer, a nadimak mu je bio Poldi", ispričao je tada 10-godišnji Vučić.

Videosnimku pogledajte OVDJE.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250