Article_Top_970x250

(VIDEO) Noćna prosvjedna šetnja protiv policijske brutalnosti u Mostaru

građani ogorčeni ponašanjem policajaca

(VIDEO) Noćna prosvjedna šetnja protiv policijske brutalnosti u Mostaru

tra 12, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Mostarci su tako po drugi put u istom danu podržali Slavena Blaževića kojeg su dvojica policajaca pretukla u subotu navečer u vrijeme policijskoga sata.

Preko stotinu Mostaraca okupilo se u ponedjeljak navečer u prosvjednoj šetnji Splitskom ulicom u znak prosvjeda protiv policijske brutalnosti nad mladićem koji je pretučen u subotu navečer, što su zabilježile nadzorne kamere.

Mostarci su tako po drugi put u istom danu podržali Slavena Blaževića kojeg su dvojica policajaca pretukla u subotu navečer u vrijeme policijskoga sata. Okupljanje  je proteklo mirno i nakon sat vremena prosvjednici su se razišli, prenosi Bljesak.info.

Podsjetimo, mladića Slavena Blaževića pretukla su dvojica policijskih djelatnika Jusuf Penava i Armin Vrače u središtu grada u subotu navečer. On rekao medijima kako se ispričao policajcima što je bio vani za vrijeme policijskog sata uvedenog radi suzbijanja širenja koronavirusa.

No, policajci su ga više puta udarili u glavu, pokazuje video snimka nadzorne kamere. MUP je suspendirao dvojicu policijskih djelatnika, a sam Blažević je najavio kako će ih tužiti, prenosi Bljesak.info.

Dnevnik.ba