StoryEditor

(VIDEO) Navijač uletio na teren i htio se uslikati s Ronaldom, Portugalac ga skoro udario

Piše D  /  12.12.2019., 09:12h

Portugalac Cristiano Ronaldo imao je nezgodnu situaciju nakon meča 6. kola grupne faze Lige prvaka protiv Bayera u Leverkusenu kada je jedan navijač u pokušaju fotografiranja sa slavnim Portugalcem izazvao incident. 

Nakon završene utakmice, navijač je izbjegao pažnju zaštitara te je dotrčao Cristianu s leđa te ga primio za vrat u pokušaju da dođe do selfija s jednim od najpoznatijih navijača današnjice, piše Večernji

Za navijačem je trčao i zaštitar, a kada se Ronaldo okrenuo trebalo mu je par sekundi kako bi postao svjestan što se događa.

Ronaldo je u takvoj situaciji reagirao i razumljivo jer je u pokušaju obrane krenuo prema navijaču s namjerom da ga udari, ali na videosnimci se može vidjeti kako je na vrijeme stao s tom namjerom. 

Poslije je svog suigrača smirivao iskusni Gianluigi Buffon, a koliko je ova situacija bila nepotrebna dokaz su prilike kada je Ronaldo micao zaštitare kako bi se ipak uslikao s navijačima koji su dotrčali do terena, ali naravno da takvi navijači nisu prilazili Portugalcu mučki iza leđa, dok ih on ne vidi. 

Treba istaknuti lošu organizaciju susreta što se tiče osiguranja jer su čak trojica navijača utrčali na teren kako bi došli do Ronalda.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 10:18