Article_Top_970x250

(VIDEO) Nakon prometne nesreće izgorjelo vozilo u pratnji Mila Đukanovića, bivšeg crnogorskog premijera

crna gora

(VIDEO) Nakon prometne nesreće izgorjelo vozilo u pratnji Mila Đukanovića, bivšeg crnogorskog premijera

stu 02, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U nesreći je sudjelovalo vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a i bivšeg premijera Mila Đukanovića i "folksvagen kedi" nikšićkih tablica kojim je upravljao V. V. (66).

Automobil iz pratnje bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića sudjelovao je u prometnoj nesreći i zapalio se u mjestu Kokoti na izlazu iz Podgorice, prenose "Vijesti".

Kako navode, u udesu koji se oko 17.45 dogodio na putu Podgorica–Cetinje povrijeđene su tri osobe.

U nesreći je sudjelovalo vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a i bivšeg premijera Mila Đukanovića i "Volkswagen Caddy" nikšićkih tablica kojim je upravljao V. V. (66).

Đukanović nije povrijeđen u nezgodi, nalazio se u drugom vozilu, a večeras je govorio na konferenciji židovskih zajednica jugoistočne Europe u Budvi.

"Vijesti" navode kako je do udesa došlo kada je automobil nikšićkih tablica htio preteći vozilo iz pratnje Mila Đukanovića.

Povrijeđena su dvojica članova Đukanovićeve pratnje, policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković - jedan je slomio kuk, a drugi je ugruvan - i još jedna osoba.

"Prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka, dok je drugi ugruvan. V. V. je također zadobio povrede a prema informacijama koje u ovom momentu posjedujemo u pitanju su lakše tjelesne povrede", priopćeno je iz Uprave policije.

Nema informacija o povredama vozača koji se nalazio u vozilu koje se sudarilo sa vozilom pratnje predsjednika DPS.

"Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V. V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju pretjecanje i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke mercedes", navodi se u priopćenju Uprave policije.

U vozilu iz pratnje Đukanovića su se, kako su "Vijestima" rekli vozači koji su bili u koloni, nalazili municija i suzavac, kao i da je nakon izbijanja vatre municija pucala.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250