StoryEditor

(VIDEO) Najzgodnija sutkinja na svijetu razmijenila strasti na terenu...

Piše D  /  03.01.2020., 12:01h

Nogometna sutkinja Fernanda Colombo (30) na travnjaku je pokazala svoju ljubav prema suprugu Sandru Ricci kada ga je prije početka susreta strastveno poljubila na oduševljenje cijelog stadiona.

"Ljubav je u igri", napisala je Fernanda na Instagramu ispod videa na kojemu se vidi ljubav nje i njenog supruga, pišu 24sata.hr.

 

Podsjetimo, Fernanda je postala poznata preko noći nakon što je zeznula igrača Barcelona Sportinga iz Ekvadora, Kita Díaza. 

Tridesetogodišnja sutkinja pozvala je igrača da joj priđe i krenula rukom prema džepu kao da će mu dati karton. Umjesto toga iz džepa je izvadila maramicu i obrisala znoj s lica, a igraču se samo slatko nasmijala.  

Nažalost, ta je scena s terena zgodnoj sutkinji uz pozitivne komentare i simpatične pošalice stvorila i probleme u tolikoj mjeri da je dobila i nemoralnu ponudu koju je objavila na svome profilu na Instagramu.

U e-mailu joj je ponuđeno da se "nalazi s klijentima za najmanje 7000 reala po noći", odnosno oko 12.000 kuna. Kako se navodi u ponudi, družila bi se s "educiranim, inteligentnim i respektiranim muškarcima od 30 do 40 godina starosti".

Colombo je tada objavila screenshot ponude i napisala kako se osjeća "kao smeće", pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 07:44