StoryEditor

(VIDEO) Modrić i Ramos plesom oduševili svlačionicu

Piše D  /  27.05.2018., 11:05h

Luka Modrić jučer je još jednom potvrdio svoje znanje. U pobjedi Reala protiv Liverpoola (3:1) odigrao je još jednu izvrsnu utakmicu i potvrdio svoju nogometni talent.

Otkako je stigao u Real, Luka je postao jedan od ključnih igrača kraljevskog kluba i osvojio čak četiri Lige prvaka. Tako se izjednačio s nogometnim velikanima poput Messija, Inieste, Xavija, Seedorfa, Ramosa...

- Ovo je nevjerojatno, povijesni uspjeh. Ne znam hoće li itko u budućnosti ponoviti ovaj uspjeh. Dva naslova zaredom je nevjerojatno, a ovo je povijesno - rekao je kapetan hrvatske reprezentacije.

Na terenu je slavio s obitelji koja ga je bodrila s tribina stadiona u Kijevu, a slavlje se nastavilo u svlačionici. Luka je skakao od sreće sa suigračima, a posebno emotivan bio je zagrljaj s velikim prijateljem Sergijom Ramosom, suigračem s kojim je izgradio poseban odnos i kojega je svojevremeno doveo u Hrvatsku.

Hrvatski i španjolski nogometaš kratko su zaplesali, a onda se zagrlili, svjesni da su zajedno učinili velike stvari i ispisali nogometu povijest.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:47