Article_Top_970x250

(VIDEO) Majka nevjerojatnim refleksima spasila sinčića od pada

trenutak nepažnje

(VIDEO) Majka nevjerojatnim refleksima spasila sinčića od pada

lip 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Nadzorna kamera snimila je trenutak kad je mama nevjerojatnim refleksima uspjela spasiti sina od pada sa stepeništa četvrtog kata.

Snimka iz građevinske tvrtke Monserrate pokazuje majku i njezinog sina koji izlaze iz dizala s dostavljačem. Dok mama čeka nekoga da otvori vrata, znatiželjni malac može se vidjeti kako hoda do ograde stubišta i čini se da stavlja ruke na ono što misli da je ploča od stakla.

Zatim je izgubio ravnotežu i počeo padati, no njegova mama, za koju se čini da je na telefonu, baca se preko ruba ograda kako bi zgrabila sina, što joj je i uspjelo. 

Dostavljač je brzo otrčao kat ispod, a zaposlenici iz građevinske tvrtke odmah su požurili pomoći čim su shvatili što se dogodilo. Srećom, majka je uspjela zadržati sina i vratiti ga na sigurno.

Incident se dogodio u srijedu u Medellinu, u Kolumbiji. Snimka je postala viralna na društvenim mrežama i odmah je izazvala podijeljene reakcije. Neki su odmah pohvalili mamine reflekse, no bilo je i onih koji su je napali jer je bila na telefonu, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250