Article_Top_970x250

(VIDEO) Luka o jednom od najljepših trenutaka u karijeri: ´Primio sam poziv i počeo plakati...´

U NEVJERICI

(VIDEO) Luka o jednom od najljepših trenutaka u karijeri: ´Primio sam poziv i počeo plakati...´

svibnja 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot

Real Madrid objavio je na svom službenom Youtube kanalu video ispovijesti svojih nogometaša o posebnim trenucima koje su doživjeli, a Luka Modrić prisjetio se onog kada je saznao da je osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta...

Naš 33-godišnji veznjak proživio je prošlu godinu iz snova, u kojoj je osvojio Ligu prvaka s Realom i srebro s Hrvatskom na SP-u u Rusiji, što je rezultiralo brojnim individualnim nagradama.

Modrić je proglašen nogometašem godine u izboru Fife i Uefe, a također je dobio i najprestižniju nagradu, Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football.

Par tjedana prije gala večeri iz francuskog magazina su otkrili kako je pobjednik obaviješten te je jako emocionalno reagirao, a na Youtube kanalu Real Madrida ovih dana je Modrić napokon potvrdio kako je to zapravo izgledalo.

'Bio sam u svojoj sobi, primio poziv urednika France Footballa i onda sam počeo malo i plakati," priznao je Luka Modrić.

Tako je hrvatski najbolji nogometaš prekinuo desetljeće dominacije Cristiana Ronalda i Lea Messija kad su u pitanju Zlatne lopte te ispisao jednu od neočekivanih nogometnih priča koja će se zasigurno zauvijek pamtiti...

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250