StoryEditor

(VIDEO) Lovren nakon pobjede poslao opaku poruku Sergiu Ramosu

Piše D  /  16.11.2018., 07:11h

Ovih je dana trajalo prepucavanje preko medija na relaciji Lovren-Ramos, a neki dan je španjolski kapetan izjavio:

"Hrvatska ima igrače svjetske kvalitete, poput Modrića i Rakitića, no više nas brine blok igrača. Više nas brine njihova momčadska igra nego pojedinci", rekao je 32-godišnji stoper na konferenciji za medije aludirajući time na kritike koje mu je uputio hrvatski branič, prenosi Jutarnji.hr

Ramos je upitan da komentira riječi Dejana Lovrena koji je prije dva tjedna izjavio kako Ramos radi više pogrešaka od njega ali da Španjolac ima sreće jer to radi kada Real Madrid pobjeđuje sa 5:1 ili 5:2, čime to ostane neprimjetno, dok se Lovrenu to dogodi u susretima koji završe 1:0.

"Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili čega drugog, no vrijeme će svakoga postaviti na svoje mjesto. Ja nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugome tko želi tri naslovnice u novinama ili biti na tri televizijska dnevnika. Što prije zaključimo ovu temu tim bolje. Neka svatko bude poznat po onome što pokazuje na terenu a ne po onome što govori o drugima", odgovorio je Ramos.

Lovren je u videoporuci ovako odgovorio kapetanu španjolske nogometne reprezentacije:

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španjolski grb na svom dresu.

Za kraj je još dodao: "A sad pobijediti Englesku. Gazimo, gazimo."

Pogledajte kako je Lovrenovo obraćanje Ramosu izgledalo u videozapisu.

Dnevnik.ba 

16. travanj 2024 12:20