StoryEditor

(VIDEO) IZGUBIO ŽIVCE Hrvatski košarkaš u naletu bijesa rastrgao dres i "počastio" suce

Piše D  /  09.03.2020., 11:03h

Barcelona je i u predgrađu Madrida zadržala jedinicu u ACB ligi. Uz malo više muke nego je trebalo dobila je zadnji Estudiantes 74-67 za 19. pobjedu u Ligi i 15. u posljednjih 16 utakmica u svim natjecanjima. 

Nikola Mirotić po tradiciji je bio najbolji Barcelonin čovjek, zabio je 17 koševa za 26 minuta, dok je Ante Tomić odigrao jednu od najlošijih utakmica za Barcelonu. Dubrovčanin je za 15 minuta ostao bez koša uz tek 2 skoka, 1 asistenciju i - 1 pokidani dres.

Tomić je potpuno izgubio živce na početku posljednje četvrtine, kod rezultata 54-57, kada mu je isprva sviran prekršaj u borbi za skok, koji prema njemu, a i snimci, nije postojao, pa je zbog reakcije dobio i tehničku grešku. Već je tada na parketu podigao dres, a onda ga, dok je u nevjerici ljutito šetao prema klupi, i potpuno raspolovio. Uz neizostavan prigodan bogati hrvatski verbalni asortiman prema sucima, pišu 24sata.hr.

Nisu taj izljev ljutnje i bijesa pretjerano doživjeli njegovi suigrači kraj kojih je sjeo, Delaney i Davies, koji ga nisu ni pokušali smiriti. Zapravo, prema izrazu lica izgledalo im je zabavno. Srećom, smirio se Ante brzo sam...

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:43