Article_Top_970x250

(VIDEO) I svjetska prvakinja prihvatila izazov Ronaldovih trbušnjaka

jedan od najvećih talenata

(VIDEO) I svjetska prvakinja prihvatila izazov Ronaldovih trbušnjaka

tra 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Instagram

U Italiji je biciklizam strahovito popularan, a 20-godišnja zvijezda Letizia Paternoster jedan je od najvećih talenata apeninskog pedaliranja. Europska je i svjetska juniorska prvakinja.

Biciklistička šampionka Letizia Paternoster (20) zasad je posljednja u nizu sportašica i sportaša koja prihvatila izazov Cristiana Ronalda koji je u suradnji sa sponzorom Nikejem pokrenuo priču 'što više trbušnjaka u 45 sekundi'.

Pandemija korona virusa pola svijeta je natjerala u kućnu izolaciju pa je bilo kakva fizička aktivnost itekako preporučljiva. A Letizia i inače trenira svakodnevno.

Bicklizam je, odavno su zaključili stručnjaci, jedan od najnapornijih ako ne i najnaporniji sport. Nije čudo da je juniorska svjetska i europska prvakinja u vrhunskoj formi, spremna za sve pa i za Ronaldove izazove.

Inače, atletičarka Caster Semenya uspjela je nadmašiti Ronalda. Nogometaš je napravio 142, a Semenya - 176 trbušnjaka.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Letizia Paternoster (@letiziapaternoster)

Letizia Paternoster je svoje navijače i pratitelje, nakon što je i sama obavila izazov, pitala: 'A koliko vi trbušnjaka možete napraviti u 45 sekundi'?

Letizia je profesionalka u talijanskom timu Trek-Segafredo u koji je prešla prošle godine nakon sezone u kazahstanskoj Astani. Sportski san joj je nimalo poseban, ali velik: postati olimpijska pobjednica ili "barem" osvojiti olimpijsko odličje, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba