Article_Top_970x250

(VIDEO) Glasnović poručio zastupniku: Ma nemoj s*at majmune, go*no!

zamalo fizički obračun

(VIDEO) Glasnović poručio zastupniku: Ma nemoj s*at majmune, go*no!

velj 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Željko Glasnović poludio je na imenjaka Lenarta iz HSS-a, koji mu je rekao da nitko iz njegove obitelji nije pobjegao u Kanadu kao on. Glasnović je krenuo na Lenarta, Bulj ih je smirivao.

Tijekom rasprave u Saboru u četvrtak poslijepodne umalo su se potukli Željko Glasnović i Željko Lenart iz HSS-a. Na govornici je bio Glasnović koji se tijekom izlaganja osvrnuo HRT i emisije koje prikazuje te na korupciju u Hrvatskoj, prenose 24sata.hr.

- Krade se minimalno 30 milijardi kuna godišnje, a tu se radi o lijevom i desnom krilu partije. Gdje je nestala imovina, SUBNOR, SKH?1 - rekao je Glasnović.

Željko Lenart nešto mu je dobacio iz klupe.

- Prijatelju, smrdi mi ovdje. Začepi. Ti si kameleon i gnjida - vrijeđao ga je Glasnović.

Lenart je rekao da se radi o povredi Poslovnika.

- Gospodin, tj. ovo što se zove gospodin, vrijeđa mene kao zastupnika. Htio bih mu reći da u mojoj obitelji nitko nikad nije bio u partiji, ali isto tako nitko nije pobjegao u Kanadu i 30 godina se tamo skrivao kao što ste se vi skrivali, a sad tu držite moralne propovijedi - rekao je Lenart Glasnoviću, na što je ovaj poludio.

- Ma tko je pobjegao?! Nisam ja pobjegao nigdje, pobili ste pola moje obitelji. Majmune jedan, nemoj s*at, govno jedno! - vrijeđao je Glasnović Lenarta i krenuo prema njemu. Uskočio je Miro Bulj koji ih je smirivao. 

Furio Radin je vodio sjednicu.

- Molim vas, gospodine Glasnović, nismo u Legiji stranaca, ovo je sabor!

Dnevnik.ba