StoryEditor

(VIDEO) Dirljive scene: Legende čestitale Luki na rekordu, kapetan se rasplakao!

Piše D  /  28.03.2021., 08:03h

Ikona. Kapetan. Luka Modrić! Jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena stigao je u dvoboju protiv Cipra (1-0) do 135. nastupa u dresu hrvatske reprezentacije. I tako postao rekorder, igrač s najviše nastupa u povijesti ‘vatrenih‘. Poslije utakmice s Ciprom, predstavnici HNS-a, sadašnji i bivši reprezentativci, svog su kapetana iznenadili emotivnim porukama. I neka, zaslužio je, prenose 24sata.

Naime, sedam bivših hrvatskih reprezentativaca (Darijo Srna, Stipe Pletikosa, Ivan Rakitić, Josip Šimunić, Ivica Olić, Vedran Ćorluka i Dario Šimić) obratilo se Luki putem videa, sve je bilo vrlo emotivno. Iz HNS-a su kapetanu poklonili tortu, dres s brojem 135, te poseban prigodni šah.

Luka Modrić te je poruke gledao poslije večere u društvu sadašnjih reprezentativaca, kapetanu su na kraju krenule i suze.

Hrvatski reprezentativci su ustali i iskreno zapljeskali Luki na veličanstvenom uspjehu, nečemu što nikome u povijesti ‘vatrenih‘ nije pošlo za rukom. Luka Modrić stigao je do 135. nastupa, no ikoni hrvatskog nogometa još se ne nazire kraj. Kapetane, iskrene čestitke od srca...

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 11:53