StoryEditor

(VIDEO) Bijesni Kerum napustio intervju: "Alo Bobiću, jel‘ vi mene mislite provocirati? Ćao bao"

Piše D  /  06.05.2021., 01:05h

Kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum gostovao je danas na N1 televiziji i već na prvom pitanju novinara Igora Bobića izgubio je živce i demonstrativno otišao s intervjua.

Bobić ga je na početku pitao o aktualnom gradonačelniku Andri Krstulović Opari, koji je siguran da će novi gradonačelnik biti HDZ-ov Vice Mihanović, na što je Kerum rekao da ne želi govoriti o njemu. 

"On me ne interesira, on je napravio štetu Splitu i Splićanima i ako imate nešto konkretnije za pitati na temu izbora, može. Ali što se tiče te osobe, to ne vrijedi spomena", rekao je.

Hoće li Vice Mihanović biti idući gradonačelnik Splita, ili vi, ili Ivica Puljak, pitao je Bobić Keruma. 

"Vidite Igore Bobiću, jel‘ vi mene mislite provocirati ili mislite biti partner i realan sugovornik? Stavio sam slušalicu u uho ima tri minute i slušam ove žalopojke između vas i toga koji je bio kandidat za nešto i sad vi mene pitate hoće li gradonačelnik biti Puljak ili Vice Mihanović", rekao je Kerum. 

Bobić mu je rekao da se referirao na ono što je rekao Opara o kojem on ne želi razgovarati. Pitao ga je i kako procjenjuje svoje šanse na ovim izborima. 

"Vidite Igore Bobiću, vama struka i kodeks nalažu da budete pristojni i realni i objektivni u razgovoru s kandidatima. Vi mene pitate hoće li gradonačelnik biti Mihanović ili Puljak... Recite mi, zašto onda pričate sa mnom", rekao je Kerum.

Bobić ga je zatim pitao tko će biti novi gradonačelnik Splita, na što je Kerum rekao: "Alo Bobiću, niste postavili takvo pitanje... Postavili ste pitanje hoće li biti gradonačelnik Mihanović ili Puljak. Otkud vam to pravo? Što me zovete ako me unaprijed eliminirate. Imate nalog... Jeste li možda podmićeni?"

Bobić se na njegovu izjavu počeo smijati i rekao da mu je smješnija od onoga što je Zoran Milanović ranije danas rekao o novinarima. 

"Gospodine Bobiću, meni nije smiješno... Vi ste smiješni. Zovete kandidata koji vodi po anketama i pitate tko će od druga dva kandidata biti gradonačelnik. Vi ste smiješni ako su vam Trogrlić ili Relković dali neku kunu. OK, uzmite ju, pojedite ćevape i sretno vam! Ćao bao, baj baj", rekao je Kerum. 

Bobić ga je pitao tko su Trogrlić i Relković, ali Kerum je demonstrativno izvadio slušalicu i otišao s intervjua. Snimku showa koji je izveo možete pogledati niže:

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 08:19