Article_Top_970x250

(VIDEO) Bidena "napao" gigantski cvrčak

urnebesna snimka

(VIDEO) Bidena "napao" gigantski cvrčak

lip 10, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Razgovarajući sa svojom vojnom pratnjom, američki predsjednik osjetio je da mu nešto hoda po vratu i krenuo to maknuti rukom. Tek kad je pogledao prema podu shvatio je da mu je na vratu bio gigantski cvrčak.

Joe Biden susreo se s povećim insektima čekajući na ukrcavanje u predsjednički Air Force One kojim će letjeti iz Amerike u Veliku Britaniju kako bi se sastao s čelnim ljudima svijeta, pišu 24sata.hr.

Naime, razgovarajući sa svojom vojnom pratnjom, američki predsjednik osjetio je da mu nešto hoda po vratu i krenuo to maknuti rukom. Tek kad je pogledao prema podu shvatio je da mu je na vratu bio gigantski cvrčak koji je lagodno odskočio dalje, a Bidena ostavio u čudu. 

Cvrčkov napad snimile su kamere novinara kojima se Biden kasnije okrenuo i rekao korz smijeh 'Čuvajte se cvrčaka'. 

Ipak, nije jedino on imao bliski susret s agresivnim insektima. Prava najezda cvrčaka posljednjih tjedan dana prati američku istočnu obalu, ali i neke države u unutrašnjosti. 

Naime, sve je otišlo toliko daleko da su cvrčci uzrokovali mehaničke probleme u avionu te je let novinara koji su trebali ispratiti Bidena odgođen za čak sedam sati. 

Dnevnik.ba