Article_Top_970x250

Vida nakon što je pomogao ženi u nevolji: To bi svatko trebao

SVAKA ČAST

Vida nakon što je pomogao ženi u nevolji: To bi svatko trebao

lip 06, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: MURAD SEZER

Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam vani i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to, rekao je Vida.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida jučer je prije okupljanja reprezentacije na putu do odredišta pomogao gospođi u nevolji. 

Vida se našao u raskrižju na Zagrebu i primijetio negodovanje prolaznika jer se tamo našao drugi automobil koji je stao na raskrižju. Domagoj je zaustavio svoj automobil i išao pogledati što se događa.

- Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam vani i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to, rekao je Domagoj Vida u razgovoru za Dnevnik Nove TV. 

Hrvatska danas igra prijateljsku utakmicu protiv Belgije, a na konferenciji za medije sudjelovao je i Vida koji je prokomentirao sutrašnjeg protivnika. 

- Utakmica protiv Belgije nam je važan ispit prije Eura. Moramo se pokazati u najboljem mogućem svjetlu i pripremiti se za Euro - rekao je Vida i dodao:

- Navijači uvijek imaju velika očekivanja od nas, podigli smo visoko ljestvicu, ali nam to ne stvara veliki teret. Možda malo, ali igrat ćemo sa srcem i želimo narod učiniti sretnim, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba