StoryEditor
SLAVNI PAR

Victoria i David Beckham ljetuju u Hrvatskoj, evo koliko plaćaju boravak u luksuznom kompleksu

Piše desk  /  12.07.2022., 09:26h

Beckhamovi su lijep dan u Dubrovačko-neretvanskoj županiji odlučili iskoristiti za morske radosti, ali i za proslavu rođendana svoje kćeri

Victoria i David Beckham svoju 23. obiljetnicu braka proslavili su odmorom u luksuznom kompleksu na Lopudu, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik.

No, osim obljetnice braka, na Lopudu je za njihovu kći Harper organizirana i rođendanska proslava, a fotografijom su se ponosni roditelji pohvalili na društvenim mrežama. 

image
SCREENSHOT - Instagram

Beckhamovi odsjedaju u kompleksu koji je nekada bio dio franjevačkog samostana kojeg je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.

image
DUBROVAčKI DNEVNIK

Ono što je svakako najzanimljivije jest i sama cijena smještaja. Naime, najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1.400 eura. 

image
DUBROVAčKI DNEVNIK

Podsjetimo, kako doznaje Dubovački dnevnik, slavni je par posjetio restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je - bez fotografiranja.

"Kažu da on nije smiješan, kažu da se ja nikad ne smijem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, volim te puno", napisala je Victoria uz njihovu zajedničku fotografiju povodom godišnjice braka. 

Dnevnik.ba

08. prosinac 2023 06:04