StoryEditor

Vesna Škare-Ožbolt prepisala izborni program od Mosta?!

Piše D  /  06.03.2021., 09:03h

"Moj program uključuje sve segmente problema koji su zastupljeni u našim životima, vratit ćemo Zagrebu ponovno stari sjaj i učiniti život kvalitetnijim", objavila je na svojoj web-stranici volimzagreb.hr na kojoj je uz izborni program objavila i dodatnu razradu svojih ideja u rubrici #rješenja. 

Nakon upit dnevnika da komentira činjenicu da su mnoge rečenice njenih #rješenja doslovno prekopirane iz programa Mosta i da objasni zašto je odlučila kopirati tuđi program, počela brza i odlučna akcija njezina tima - prekopirane dijelove Mostova programa brisali su velikom brzinom iz rubrike #rješenja na svojoj web stranici, piše Jutarnji.

"Od početka kampanje naš se program nalazi na službenoj stranici www.volimzagreb.hr u PDF formatu te je svakome vidljiv i dostupan. Jedini izvor koji je korišten u izradi našeg Programa bio je Program razvojne strategije Vesna Škare-Ožbolt prepisala je izborni program od Mosta!Grada Zagreba u razdoblju 2017. - 2020. godine. Sve ostale insinuacije glede vjerodostojnosti sadržaja našeg Programa ne smatramo potrebnim komentirati. Ovakve pokušaje diskreditacije smatramo nedostojnim naše pažnje - odgovorio je Leo von Breithen Thurn, voditelj ureda Vesne Škare Ožbolt.

Dnevnik navodi kako je u posjedu screenshotova plagiranih dijelova #rješenja te da se iz njezine kampanje nisu ispričali Mostovcima.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 14:46