StoryEditor
supruga legendarnog glazbenika

Vesna Dragojević prisjetila se kako ju je Oliver zaprosio, a otkrila je i koji su plan imali za proslavu 50. godišnjice braka

Piše desk  /  02.08.2022., 20:41h

Vesna i Oliver ove bi godine proslavili 48. godišnjicu braka, a Vesna je sada ispričala neke detalje iz njihovog života.

Supruga legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević prisjetila se kako ju je on zaprosio. - Nikako, rekao je - slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti.. Ja kažem dobro - prisjetila se Vesna za InMagazin Nove TV. 

Otkrila je da su 50. godišnjicu braka planirali proslaviti vjenčanjem u Las Vegasu. - Ali evo, ja ću poći sama tamo - rekla je.  Vesna se prisjetila da su njihova ljeta bila vezana uz Velu Luku te da su ih provodili s obitelji. Ispričala je i da su joj Oliverove obožavateljice na početku karijere stvarno bile naporne, no nije ih shvaćala ozbiljno te da joj je najlakše bilo ignorirati ih. 

Inače, Vesna i Oliver ove bi godine proslavili 48. godišnjicu braka.

Legendarni glazbenik napustio nas je 29. srpnja 2018. godine, a povodom četvrte obljetnice njegove smrti njegova supruga s pratiteljima je podijelila poruku. 

- Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14 . Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu, ne za plakanje. Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, a ja klimam glavom, pretpostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene. Znaš da sam to vješto izbjegavala - započela je Vesna i nastavila:

- Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cijeli život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirati i pjevati, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja. - Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam što bi rekao, ali neću beštimat. U nas ništa nova. Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života - zaključila je emotivna Vesna. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:46