Article_Top_970x250

Velški navijači vrijeđali Luku Modrića dok je u bolovima napuštao teren, komentator se morao ispričavati za njih

prevršili svaku mjeru

Velški navijači vrijeđali Luku Modrića dok je u bolovima napuštao teren, komentator se morao ispričavati za njih

lis 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Hrvatska je u Walesu odigrala 1:1 i tako zakomplicirala situaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a više od tog remija zabrinjava podatak da se možda teže ozlijedio aktualni najbolji igrač svijeta Luka Modrić.

Modrić je napravio prekršaj na veznjaku Bournemoutha Harryju Wilsonu, ali se pritom ozlijedio i hrvatski kapetan. U pitanju je mišić ili koljeno, a Luku su iznijeli s terena jer nije mogao stati na desnu nogu.

Prema pisanju velškog portala WalesOnline, navijači su pritom Modrića zasuli salvom uvreda nakon pogibeljnog starta na Wilsonu. Uvrede su bile toliko brutalne i zaslijepljene mržnjom da se navodno čak i komentator SkySportsa u prijenosu uživo ispričao gledateljima, prenose SN.

Velšani su opetovano i gromoglasno skandirali:

'You're just a sh*t Joe Allen!', što bi se u slobodnome prijevodu moglo shvatiti otprilike kao: 'Ti si samo usrana verzija Joea Allena!' (29-godišnji velški veznjak koji igra u Stokeu, op. a.).

Na društvenim su se mrežama navijači također pridružili brojnim uvredama, a koliko su bijesno popratili Modrićev prekršaj na Wilsonu, procijenite sami.

Dnevnik.ba