StoryEditor

Veljača otkrila što radi prije udaje za 10 godina starijeg zaručnika

Piše D  /  12.06.2021., 12:06h

Spisateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača(39) žurno se sprema za vjenčanje. Danas će postati supruga zaručniku Viti Turšiću(48), bivšem savjetniku Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, prenosi Večernji.hr.

- Kumovi idu kupiti neke esencijalne stvari jer imamo vremena - napisala je Veljača uz video koji je objavila u petak. Počele su naime,e zadnje pripreme za vjenčanje. Jelenina kuma biti će Matea Kotlar, a Vitin kum Marko Jurčić, savjetnik predsejdnika. 

Veljača i Turšić zaručili su se prije dva mjeseca, a zajedno se se uselili u stan u centru Zagreba.  Par će se, navodno, vjenčati u Botaničkom vrtu u centru Zagreba, a slavlje će nastaviti na hipodromu u restoranu Potkova. Na objavi o tom restoranu Jelena je već označila kumove i budućeg supruga. 

Obavili pa skočili na hranjenje duše i tijela - napisala je.  Jeleni na vjenčanje dolaze i gosti iz Beograda.

- U ritmu posljednje i prve ljubavi familija iz Beograda se prijavljuje da je na putu -  stoji u objavi koju je glumica i spisateljica objavila na svom profilu.  Noć prije vjenčanja, Veljača je objavila fotografiju na kojoj je u krevetu pa zamolila pratitelje da ‘drže fige‘ da bude sunca na dan njezina vjenčanja.   

- Sutra ću cijeli dan biti na suncu (držite da sunca i budeeee!) - napisala je Veljača.  Podsjetimo, za njihovu se vezu saznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom.

Da misle ozbiljno pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene su već dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.   

Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu.  Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 13:27